ASP.NET Udvikling

Få stærke ASP.NET kompetencer

Med et stærkt team af ASP.NET specialister er vores team et oplagt valg som samarbejdspartner. Vi har en bred erfaring med ASP.NET udvikling og har hjulpet mange virksomheder med at lave avancerede ASP.NET løsninger.

Vores fokus er at levere software i en høj kvalitet, der er både fleksibelt og robust. 

Afhængigt af opgavens størrelse kan vi stille med alt fra et helt team af udviklere til en enkelt udvikler. 

Meget af det arbejde vi laver er typisk enten udvikling helt fra bunden. Det vil sige nyt software, hvor vi er med i opstartsfasen og får det hele sat i gang. 

Andre gange arbejder vi på eksisterende løsninger, hvor vi fx. hjælper med at tune systemerne, integrere med andre systemer eller forbedrer systemet, således det kan håndtere mange flere brugere.

Vores opgaver er mange og vi har en bred erfaring.

Kan dele af dit projekt outsources?

Vi er en international virksomhed, globalisering er i vores DNA, både i det arbejde vi leverer, men også internt i virksomheden.

Vi har siden 2012 haft udviklingskontor i Sarajevo, hvilket betyder at vi har muligheden for at trække på flere medarbejdere fra denne fantastiske by.

Hvis dit projekt, eller dele af dit projekt kan outsources er det en mulighed af benytte sig af vores medarbejdere i Sarajevo. 

Måden det fungerer på er at der bliver tilknyttet en af vores danske medarbejdere som projektledere her fra Danmark.

I fællesskab kigger vi på, hvilke typer af opgaver, der giver mening at outsource, samt hvilke det giver mening af holde her på kontoret i Danmark.

Det er en dynamisk process som kan give en kæmpe stor værdi for et udviklingsprojekt.

Ingen outsourcing

Nogle projekter er bare bedre at at blive holdt internt. På projekter, hvor der ingen outsourcing bliver alt kode lavet her i Danmark. Det kan endda være at vores udviklere en overgang sidder sammen med jer - det afhænger af hvad der er bedst for forståelsen og projektet.

Delvis outsourcing

Delvis outsourcing giver mening, hvis der er trivielle dele af et projekt som kan flyttes til outsourcede udviklere. Det betyder at prisen for de trivielle dele minimeres. Samtidig med at de forretningskritiske dele af projektet ikke outsources og således udvikles hos jeres virksomhed eller direkte på vores kontor her i Danmark.

Fuld outsourcing

Nogle projekter kan outsources fuldstændigt. Hos os er det dog alligevel en delvis outsourcing, da vores danske projektledere stadig er ansvarlige for projektet og holder styr på budget og tidsplan.

Fordelene ved outsourcing

Der er mange fordele ved outsourcing. Der er en åbenlys reduktion i prisen for sådan et outsourced projekt. I mange tilfælde kan det samme projekt outsoruces til omkring halvdelen af prisen for et tilsvarende projekt, der ikke outsources. 

Nogle af de andre fordele er tid og kompetencer. Med outsourcede udviklere har vi muligheden for at koble flere udviklere på udviklingsprojektet og således nå meget mere. Dette giver specielt mening på projekter med stramme deadlines. Der kan også være spørgsmål om kompetencer, som ikke lige er tilgængelige i stor stil her i Danmark. Det kan være eksotiske programmeringssprog eller dygtige BI udviklere som excellerer i deres disciplin.

Vores kompetencer

Vi er et team med mange kompetencer. Fælles for alle er at vi elsker at lave software. Vi har forskellig baggrunde, nogle kommer fra en BI/Database branche, andre fra web og frontend branchen og nogle er hardcore programmører. Det betyder at vores teams er det man populært refererer til som "full stack" udviklere. Vi kan bidrage indenfor følgende områder.

 • ASP.NET MVC
 • ASP.NET Web API
 • MSSQL
 • Angular
 • Javascript
 • HTML/CSS
 • Software Arkitektur
 • Skalering af software til mange brugere
 • Azure Cloud
 • Service busser og Message Queues
 • Projektledelse
 • Test og kvalitetssikring
 • Continous Deployment/Integration

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.