Magento 2 opgradering

Magento står foran en stor opgradering af hele deres platform. Den ograderes fra version 1.9.x til den nye version Magento 2. Der er stort set tale om et helt nyt produkt og en meget anderledes platform, både teknisk og arbejdsmæssigt.

I slutningen af 2018 har Magento annonceret at der nu ikke længere kommer flere sikkerhedsopdateringer eller nye versioner af den gamle platform. Det betyder at hvis du har en Version 1.9.x version af Magento så er du en af dem, der skal overveje om den skal opgraderes. Hvis du er i tvivl om hvordan du tjekker, hvilken version din Magento webshop er, så se her nedenunder.

For at se versionsnummeret skal du logge ind i din webshop og så kigge helt nede i bunden af siden (footeren) i dit administrationspanel - forsiden lige når du logger ind. Her står versionsnummeret som vist nedenfor.

Det vi kan hjælpe dig med er en professionel rådgivning omkring hvordan man opgraderer til Magento 2 på den bedste måde. Vi hjælper også med at planlægge og udføre det hele. Herunder blandt andet:

  • Rådgivning og planlægning af opgraderingen
  • Projektstyring og overblik over flytningen
  • Gennemgang af moduler og funktionalitet på eksisterende webshop
  • Flytning af kategorier og produkter
  • Udvikling og test af den nye løsning

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.