Google AdWords

AdWords – annoncering på Google, der giver resultater

Google reklamer er en effektiv og hurtig måde at få flere besøgende ind på din hjemmeside. Mange gange kan dette gøres i løbet af få dage. Sammenholdt med en veldesignet hjemmeside, der er god til at konvertere den besøgende til en kunde, så giver det flere kunder.

Uanset om du vælger nogle enkelte produkter eller du har en stor webshop med mange kategorier, så hjælper vi dig i gang og trinvist trapper vi arbejdet op, når vi kan se effektiviteten af dine Google reklamer.

Med helt nøjagtige rapporter fra Google kan man se helt nøjagtigt, hvor meget omsætning AdWords har genereret og hvor meget man har brugt på annoncering.

Google AdWords er en effektiv investering i annoncering, hvor man kun betaler, hvis man får en besøgende. Det betyder at man betaler for hver gang, der er en som klikker ind på ens hjemmeside. Det betyder at man kun betaler når der er en der besøger ens hjemmeside.

Dette får du med Google AdWords

  • Målrettede reklamer
  • Afgrænset på by eller landsdel
  • Kun relevante besøgende til din hjemmeside
  • Flere kunder
  • Mulighed for at fokusere på bestemte produkter
  • Telefonnummer direkte i søgeresultatet
  • I toppen af Google

Sådan arbejder vi

Vores arbejde med AdWords består af en dialog med dig som virksomhed samt en vurdering af din hjemmeside, herefter kan vi danne os et overblik over hvordan vi skal strukturere vores samarbejde.

1: Dialog med dig omkring din virksomhed og hjemmeside
2: Analyse af din nuværende hjemmeside
3: Opsætning af Google reklamer
4: Måling, justering og optimering af dine Google reklamer

Vi optimerer hele tiden dine reklamer og måler på hvad der fungerer godt og hvor vi kan forbedre vores indsats. Samtidig med dette lærer vi en masse omkring hvordan kunderne opfører sig online, hvad de søger på og hvilke produkter de ser – dette er meget gavnligt i forhold til hvis man vil investere i SEO samtidig.

Det er dig, som kender din virksomhed bedst og du er en vigtig brik i at vi kan skabe nogle gode Google AdWords reklamer til kunderne. Som hjemmesideejer har du en vigtig rolle i samarbejdet.

Skal vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe til os eller udfylde formularen her på siden. Så kommer du til at tale direkte med den kundekonsulent som du kommer til at samarbejde med. Det er gratis og uforpligtende at få en snak med os omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os tale sammen

Lad os mødes eller tale over telefonen. Vi er ret sikre på at vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi ud fra din hjemmeside. Udfyld formularen og send den til os, så vender vi tilbage.

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.