Pluspet

Pluspet

Pluspet er en webshop hvor produktudvalg er taget ud fra dyrenes basale behov og personalets stor viden og kompetence indefor området. Flere tusinder produkter opdelt i mange kategorier og efter dyrensarter således at kunderne kan hurtigt og nemt finde de produkter som de har brug for deres keledyr.

Samme med Pluspet team har vi designet og udviklet ny intuitiv webshop i MAGENTO 2 som kan lette daglig dag for både personale og kunderne.  

Besøg den her
Tukan Pet Products

Tukan Pet Products

Ny webshop implementeret i MAGENTO 2 med flere tusinder produkter til både private og B2B kunder som kan hurtigt og nemt finde produkter som netop de har brug for.

Sammen med Tukan Pet Products har vi lavet et grundigt analyse af kundesegment og derefter har vi opbygget ny webshop med design og implementering i MAGENTO 2.  

Besøg den her
PPilgaard auto & lakcenter

PPilgaard auto & lakcenter

PPilgaard auto & lakcenter er specialister på mange områder indenfor branchen, salg og udlejning af biler, værkstedet er topudstyret med det sidste nye teknologi, viden og kompetencer, lakcenter med stor viden indefor industrilakering, strovognslakering, personbil lakering og smartrepair...

Sammen med PPilgaard auto & lakcenter har vi arbejdet på nyt identitet med ny logo, design linje og ny hjemmeside udviklet i UMBRACO CMS. 

Besøg den her
Egedal El - Professionel EL-Service

Egedal El - Professionel EL-Service

EGEDAL EL.dk virksomhed kan ikke nøjes med at være en af lokale elektriker i deres område, de vil opfattes som: en glad og pålidelig leverandør. Vi har opbygget nyt hjemmeside og nyt design i Umbraco CMS, der har mere fokus på markedsføring og at tiltrække flere kunder.

Besøg den her
Dansk Fibromyalgi-Forening

Dansk Fibromyalgi-Forening

Dansk Fibromyalgi-Forening er en stor forening med mange tusinde medlemmer. Hjemmesiden er en del af hele organisationen og hænger sammen med faktureringssystemer og medlemssystemer. 

Vores opgave er at rådgive og udvikle disse integrationer, opbygge hjemmesiden og over tid transformerer hjemmesiden til at være mere tidsvarende og enkel, så den kommunikerer budskabet meget klarere. Det helt store omdrejningspunkt er medlemmer og de aktiviteter der er til alle medlemmer. 

Hele hjemmesiden er udviklet i Umbraco og integreret med forskellige kildesystemer.

Besøg den her
Kntag.dk - tagdækning i Danmark

Kntag.dk - tagdækning i Danmark

Sammen med kntag.dk har vi opbygget en hjemmeside, der har mere fokus på markedsføring og at tiltrække flere kunder.

Samarbejdet medkntag.dk er overtaget efter et andet bureau, hvor styringen og udviklingen ikke har haft det primære fokus. Vi har etableret en godt projekt og har løbende forbedret den tekniske løsning samt forbedret design således hele hjemmesiden hænger bedre sammen.

Besøg den her
Blondehuset - Danmarks største udvalg i badetøj

Blondehuset - Danmarks største udvalg i badetøj

Blondehuset er en af Danmarks største webshops med lingeri og badetøj. I samarbejde med Blondehuset har vi lavet en webshop som taler direkte til den typiske kunde. Vi har i samarbejdet lavet et grundigt forarbejde og identificeret kunderne og derefter opbygget et design som tiltaler denne kundegruppe bedst muligt.

Blondehuset sælger i dag mere og har flere besøgende i deres webshop. Det daglige arbejde er også blevet betydeligt nemmere. Der har fra starten af været fokus på at skulle integrere med online markedsføring og nyhedsbreve. Samtidig har siden også til formål at understøtte det arbejde butikken laver for at sætte fokus på kvinder i alle størrelser.

Besøg den her
Greeninstruments - avanceret måleudstyr

Greeninstruments - avanceret måleudstyr

Greeninstruments er en international virksomhed som leverer avanceret måle- og analyseudstyr til marinebranchen. I samarbejde med Greeninstruments har vi leveret en ny hjemmeside samt en tilhørende digital kundeportal. 

Således serviceres kunder og partnerer nu via denne selvbetjeningsportal, hvilket både letter arbejdet og giver en bedre oplevelse for kunder og partnere. Portalen er holdt i samme design som selve hjemmesiden, således man beholder fornemmelsen af at være på samme hjemmeside. 

Besøg den her
Store og små sko

Store og små sko

Skowolter har specialiseret sig i at sælge sko til fødder som ikke falder indenfor de gængse størrelser. Sammen med Skowolter har vi bygget en avanceret webshop til at håndtere flere forskellige webshops, samtidig med at den også kan håndtere sko fra eksterne leverandører.

Webshoppen er lavet i Magento og tilpasset med et godt design, således både teknik og design gør det nemt at fokusere på Søgemaskineoptimering og AdWords.

Besøg den her
Stilrent website til Hultmann + Pedersen

Stilrent website til Hultmann + Pedersen

Arbejder man med design og møbler er det vigtigt at man har et visuelt indbydende design, hvor møblerne kommer til deres ret og hvor man som besøgende kan blive inspireret. Sammen med Imeno.dk har vi lavet en ny hjemmeside til Hultmann + Pedersen. Imeno.dk har stået for alt design på hjemmesiden og vores opgave har været at implementere designet så det tager sig bedst muligt ud. Der er kælet for detaljerne i såvel designet som i teknikken. Der er fuld fokus på retina skærme og højopløselige billeder og det uden at det påvirker hjemmesidens hastighed. Et stærkt samarbejde med Imeno.dk.

Besøg den her
Perspektivet fra en drone

Perspektivet fra en drone

Sammen med Norddrone har vi designet en top moderne hjemmeside som tager sig godt ud på både mobil, tablet og desktop. Fokus på denne opgave har været at formidle de produkter som leveres samtidig med at man får en god visuel oplevelse og et indtryk af den gode kvalitet som Norddrone kan levere.

Systemet er leveret i Umbraco og de professionelle billeder er taget i samarbejde med kunden selv. Hele løsningen er holdt enkel med fokus på at kunne optimere til SEO

Besøg den her
Ny hjemmeside til Toftild

Ny hjemmeside til Toftild

Toftild er en stor og moderne virksomhed som sælger parykker til personer som af en eller anden grund ikke selv har hår, det kan være pga. sygdom som fx. kræft. Opgaven har været et stort samarbejde mellem os og Tejg.dk for at få lavet en moderne hjemmeside som taler netop til denne kundegruppe omkring et omtåleligt emne. Der er arbejdet meget med principperne fra www.kundemagneterne.dk og det er gennemført i alle dele af hjemmesiden. Samtidig har vi rådgivet omkring SEO, Google+ og brugen af Google Analytics for at lære mest muligt omkring de besøgende.

Selve hjemmesiden er lavet i Umbraco og det daglige arbejde med at vedligeholde en hjemmeside er blevet nemt og der er fokus på at det er nemt at holde nogle gode placeringer på Googles søgemaskine gennem vores SEO moduler.

Besøg den her
Avanceret elektronik til hele verden

Avanceret elektronik til hele verden

Sammen med Eltomatic har vi bygget til tilpasset hjemmeside som samtidig kan fungere som en aktiv del af kontakt og support til leverandører. Eltomatic leverer produkter over hele verden og det er vigtigt at man nemt og effektivt kan komme i kontakt med kunder og leverandører. Der var behov for at kunne opsamle specific data fra leverandørforespørgsler samtidig med at man har en hjemmeside som er nemt at vedligeholde og opdatere.

Selvom det er en niche, så har der stadig været fokus på SEO og muligheden for at optimere de enkelte sider. Designet af hjemmesiden er lavet ud fra et funktionelt synspunkt, således den kundetype Eltomatic har, nemt kan identificere sig med virksomheden og deres hjemmeside.

Besøg den her
Ny hjemmeside til Revas

Ny hjemmeside til Revas

Sammen med Revas har vi designet og implementeret en ny hjemmeside platform som giver en bedre kommunikation til deres kunder og som tiltrækker flere kunder. Fokus på denne løsning er at kunne ramme netop et bestemt segment og tale deres sprog. Samtidig har det været vigtigt at valget af CMS er et som gør det nemt for personalet at håndtere det daglige arbejde og administrere et stort website med mange forskellige sider. En stor del at samarbejdet har været en dialog omkring hvilke kundetyper der kommunikeres til.

Siden er implementeret i Umbraco og specielt på platformen har der været fokus på SEO og på at grafikken passer til de forskellige platforme, siden skal vises på.

Besøg den her

Vi ved hvad der skal til for at få success online.