Professionel hjemmeside

SKAB MERE VÆRDI FRA DIN HJEMMESIDE

Den professionelle hjemmeside virker tiltalende på din kundegruppe, både rent visuelt og med den struktur og det indhold du har på hjemmesiden. Med en professionel hjemmeside får du en effektiv platform som tiltrækker flere af de rigtige kunder og som er målrettet at opsamle leads.

En professionel hjemmeside hjælper med at øge kendskabet til dine produkter, dit brand og din virksomhed således du kan sælge mere.

UNDGÅ DE DYRE FEJL

Vi kan levere de tre elementer som udgør en professionel hjemmeside - teknik, online marketing og design. Det traditionelle webbureau kan levere en eller to af disse elementer, det betyder at du undgår at lave dyre fejl sammen med os. Fejl som måske betyder en lavere konvertering, eller at din hjemmeside ikke kan findes af Googles søgemaskine.

FOKUS PÅ KONVERTERING

Vi skaber værdi til din virksomhed ved konstant at analysere og forbedre din hjemmeside, så den er bedre til at flytte en besøgende fra blot at være en besøgende til at være en mulighed for forretning - et lead. 

OVERLAD DRIFTEN TIL OS

Vi er eksperter til at vedligeholde din hjemmeside og holde den opdateret og effektiv. Vi har et topmoderne hostingcenter hos en af Danmarks førende hostingvirksomheder og vi holder øje med at din hjemmeside kører optimalt. Det vi blandt andet sørger for er:

Teknisk drift

  • Overvågning af oppetid - går din hjemmeside offline, så rykker vi ud
  • Professionel hosting - høj oppetid og hurtig respons
  • Backup - vi tager backups af din løsning, så er alt data altid sikret
  • Automatisk opdatering af CMS - altid opdatering til nyeste version
  • Overvågning af loadtider - vi reagerer hvis den begynder at køre langsomt

Ikke teknisk drift

  • Overvågning og forbedringer til konverteringsoptimeringe (tekster, farver, placeringer)
  • Overvågning af SEO og foreslag til forbedringer
  • Overvågning af døde links på hjemmesiden (sider, hvor destinationen er væk)

EN LEAD-GENERATOR

Du kalder det måske for "bare en hjemmeside" - vi ser det som en verden af muligheder. En mulighed for at skabe den bedst betalte sælger i din virksomhed. Med en minimal indsats vil det være muligt at bygge en leadgenerator, således salgsafdelingen kan flytte fokus fra at jage kunderne til at tiltrække dem og bruge energien på de leads som allerede har vist interesse.

Lad os tale sammen

Lad os mødes eller tale over telefonen. Vi er ret sikre på at vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi ud fra din hjemmeside. Udfyld formularen og send den til os, så vender vi tilbage.

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.