Professionelle webshops

EN PROFESSIONEL WEBSHOP

En professionel drevet webshop betyder for mange virksomheder at man kan levere en god købsoplevelse til sine kunder, når de har tid og mulighed for at handle. Det giver flere kunder og mulighed for at få kunder ikke kun fra ens nærområde.

Mange brancher har deres primære salg på nettet og det betyder at jo bedre og mere optimeret webshoppen er, jo mere værdi giver den.

Med en webshop er du i gang med at sælge dine varer på nettet. Det betyder ikke noget om du har 5 varer eller 5.000 varer vi bygger den webshop som passer perfekt til din virksomhed.

DET RIGTIGE WEBBUREAU GØR EN FORSKEL

Når man driver webshop skal man mestre alt fra teknik, online marketing og konverteringsoptimering. Vores styrke er at vi dækker hele spektret og har en bred erfaring fra mange forskellige brancher. Vi er teknikere, online marketingseksperter og har øje for det design som kan hjælpe kunderne med at træffe de rigtige valg i en webshop. 

Vi hjælper vores kunder med at skabe mere værdi i deres webshop. Det betyder at vi er en værdifuld samarbejdspartner som skaber merværdi ud af en webshop vores typiske opgaver er blandt andet:

  • Nyudvikling eller opdatering af webshop
  • Nyhedsbreve
  • Søgemaskineoptimering
  • Konverteringsoptimering
  • Google AdWords
  • Google Analytics

ANALYSER DINE DATA OG SÆLG MERE

For virkelig at få det meste ud af din webshop skal du se på dine data og ud fra dem lære omkring dine produkter og dine kunder. Vi har stor erfaring med at læse og analysere webshop data og ud fra dem kan vi styrke din forretning. Data fortæller os hvilke der er dine bedste produkter, hvem der er dine bedste kunder og ud fra dine data kan vi langt bedre iværksætte en effektiv indsats omkring SEO eller Google AdWords.

Lad os tale sammen

Lad os mødes eller tale over telefonen. Vi er ret sikre på at vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi ud fra din hjemmeside. Udfyld formularen og send den til os, så vender vi tilbage.

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.