Magento Webshop

PROFESSIONEL WEBSHOP

Magento er et førsteklasses webshop system. Det er gratis og ikke bundet af licens. Alt du har brug for til din webshop kan laves i Magento og en stor del af det er allerede standard i en Magento webshop. Hvad enten du er til en 100% skræddersyet løsning eller en mere standardiseret løsning så er det hele muligt i Magento. Du skal bare fokusere på at drive din webshop - så laver shoppen resten for dig.

Den professionelle webshop kommer også med et professionelt design. Et godt design af din webshop er det, der giver den ekstra kant som gør at dine kunder finder din webshop professionel og har lyst til at købe deres produkter der.

Når vi bygger webshops så kigger vi på dine kunder og bygger noget som taler til dine kunder, det har vi erfaring med at det sælger meget bedre end en helt generel webshop med et generelt design.

INTEGRATIONER

Når man driver professionel webshop kommer man ikke udenom integrationer. Det kan være til Post Danmark, GLS, Dankort betalinger eller dit regnskabssystem. Det er muligt at bruge disse standardintegrationer. Har du et andet system som skal integreres til, så kan dette sagtens laves.

Integrationerne er mange gange det, der letter din hverdag som webshop ejer. Det er her du får automatiseret og bundet din virksomhed bedre sammen.

SKALERBARHED

Magento er modulopbygget, temaer og moduler kan hele tiden tilpasses og installeres. Dette gør at du kun betaler for det du har brug for, og kan hele tiden tilkøbe ekstra moduler. Drømmer du om at have en international webshop? Magento er født som en webshop med Internationalt potentiale. Start med at sælg dine varer i Danmark og udvid som det passer dig til resten af verden.

OBS !!! Opgrader fra Magento 1.9.x til Magento 2

I slutningen af 2018 vil den gamle Magento version 1.9.x stoppe med at få opdateringer (inkl. sikkerhedsopdateringer;). Mange webshops skal nu i gang med at opgradere deres gamle Magento til den nye version. 

Magento 2 er en stort set et helt nyt produkt, teknikken er lavet om og måden man arbejder med det på er der også pillet meget ved. 

Har du en Magento version 1.9 som skal opgraderes til en ny version vil vi anbefale at du starter i god tid med at få et overblik over hvordan det er integreret med resten af virksomheden. Vi har stor erfaring i at gøre dette. Vi anbefaler at komme tidligt i gang med denne opgradering. 

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe med en opgradering fra Magento 1.9.x til Magento 2

Lad os tale sammen

Lad os mødes eller tale over telefonen. Vi er ret sikre på at vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi ud fra din hjemmeside. Udfyld formularen og send den til os, så vender vi tilbage.

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.